Mobil logo som 21

Om mig

Livskraft & Balans står för förändring och jag vet att vi kan förändra om vi bearbetar det som är obearbetat. Vi kan få livskvalité igen även om man mitt i sorgen inte kan se det.

Jag som driver Livskraft & Balans heter Yvonne Carlsson och bor i Falkenberg. 
 

Varför Livskraft & Balans?

Mitt liv raserades den 2 september 2010 då min dotter somnade in, och det kändes som om mitt hjärta var krossat för alltid. I dag kan jag hantera smärtan och mitt hjärta känns bara krossat när jag tänker på henne.

Jag har fått verktyg som jag kan använda i alla mina sorger som dykt upp och som kommer att dyka upp, och det vill jag dela med mig av till andra

En del av livskraften och styrkan fick jag när jag skrev min bok Fjärilsvingar. Boken handlar om att mista sitt barn efter en svår kamp i cancer. Cancern väckte även upp många andra sorger som var obearbetade, såsom mina barns missbruk, mitt medberoende, relationer, barnbarns som dog och många fler sorger.

Boken handlar också om vägen tillbaka, tillbaka till ett liv med livskvalitè, där jag kan hantera smärtan som funnits och som fortfarande känns när jag tänker på min dotter Linda.

Certifierad handledare

Jag är idag certifierad handledare i sorgbearbetning. Jag erbjuder en handlingsplan för att bearbeta smärtor och förluster.

Yvonne på Livskraft & Balans i Falkenberg är sorgterapeut & certifierad handledare i sorgbearbetning & Krishantering

Få din energi & livslust tillbalka!

Ring mig på 070 526 85 91 eller